ubojstvo u zadru

Zadranin prije ubojstva napisao: 20 godina bolesnog tripa je gotovo

uhićen
Dino Stanin/Pixsell
30.03.2013.
u 11:10

Policija je dvadesetogodišnjaka L.M. osumnjičila za teško ubojstvo 55-godišnje majke i 78-godišnje bake.

Policija je u subotu privela dvadesetogodišnjaka L.M. kojeg osumnjiči za teško ubojstvo 55-godišnje majke i 78-godišnje bake u Zadru. Policija službeno nije htjela reći čime je počinio ubojstvo, no spominju se da su sredstva ubojstva bili sjekira i nož. Policija također nije htjela službeno potvrditi informacije da je 20-godišnjak u trenutku ubojstva bio pod utjecajem droga.

Portal Princip.hr  prenio je status koji je L.M. navodno stavio na svoj Facebook profil s njegovom navodnom porukom oko ubojstva. Policija status službeno nije komentirala.  No, iz policije su nam neslužbeno potvrdili da imaju informaciju da je Facebook status postavljen nekoliko dana prije ubojstva.

Kako prenosi Princip.hr, na statusu je, između ostalog, napisao ''20 godina bolesnog tripa je gotovo''. U pismu se i zahvaljuje svima što su bili dio njegovog života i trpili ga u "ovon tripu." (...) - Hvala što mi niste pomogli da riješim svoje probleme, hvala što ste mi pokazali kako obavljati sve to.... - navodi mladić.

>> Priveden mladić iz Zadra koji se sumnjiči za ubojstva majke i bake

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije