Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Zagreb je nabavio sterilne komarce, još kad bi se mogla nabaviti sterilna trava...

08.09.2023. u 10:19

Gradonačelnik je svoj bijes, a takav bijes može biti samo ideološki, usmjerio na prirodu, na kišu koja prečesto pada, tropsku klimu i roditelje odgojitelje – oni mu remete njegov nepostojeći svijet u kojem je moguće stati i ne raditi ništa

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Stradun
Stradun
11:36 08.09.2023.

Sve pohvale novinaru B.B. na uvodu: "Gradonačelnik je svoj bijes, a takav bijes može biti samo ideološki, usmjerio na prirodu, na kišu koja prečesto pada, tropsku klimu i roditelje odgojitelje – oni mu remete njegov nepostojeći svijet u kojem jee moguće stati i ne raditi ništa ".... Odavno ne pročitah nešto prodornije i preciznije od citiranog. Poput skalpela dobrog neurokirurga. (Nisam korisnik Premium sadržaja te ne mogu pročitati ostatak.) Samo nastavite .

Avatar Denis_Plamenac
Denis_Plamenac
11:35 08.09.2023.

Oko zgrade u kojoj živim ove smo godine imali samo dva košenja trave, a na nekim površinama trava nije košena od prošle jeseni. Gradonačelnika izgleda uopće nije briga ako su te nepokošene površine prepune krpelja.

Avatar NasaPosla
NasaPosla
17:21 23.09.2023.

Ako mogu vatrogasci,ljeti doći u Dalmaciju,u vrijeme velikih požara,zar ne bi sad moglo obratno,tj. zar ne bi iz Dalmacije mogli doći i vatrogasci i komunalci i to učas pokositi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije