Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
04.12.2023. u 08:40

U isto vrijeme zbila su se dva slična događaja. Hrvatski mediji prepuni su izvještaja o novom tramvaju koji je stigao u Zagreb, prvi od njih 11 kupljenih u Njemačkoj kako bi pojačali tramvajski promet u Zagrebu do dolaska naručenih, onih baš novih.

Komentara 5

EJ
ejStef
09:36 04.12.2023.

Kako nema vizije? Zar povećanje gužvi, smanjenje javnog prijevoza i gomilanje smeća nije vizija? Isto kao i povećanje poreza, renti i parafiskalnih nameta, nabijanje troškova poslovanja gospodarstvu, ukidanje demografskih mjera i sl... Sve je to vizija demografske i gospodarske degradacije, odraste iliti nerasta, baš u stilu kako je Benčić u saboru tepala građanima Zagreba...

Avatar markoii123
markoii123
10:28 04.12.2023.

Super cijena za broj tramvaja,naravno dok ne dođu novi. Odličan potez gradske uprave.

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
09:39 04.12.2023.

Ne znam čemu čuđenje, zagrepci su oduvijek kupovali krame a istodobno se hvalili kako su super prošli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije