Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa priča iz Doline Neretve

Zagrepčani izgubili važnu torbu, a onda ih iznenadila gesta: 'Pogledali smo se i pitali je to istina'

Opuzen: Grad uzvodno od uš?a rijeke Neretve
Damir Spehar/PIXSELL
08.09.2023.
u 11:32

Kada su na obližnjoj benzinskoj postoji stali po gorivo, shvatili su da nema torbice. "Oblio me hladan znoj", ispričao je Zagrepčanin

Dvojica poduzetnika iz Zagreba, na poslovnom putu u Dolini Neretve doživjeli su prvo neugodno, a zatim i ugodno iznenađenje. U hotelu kod Opuzena bili su na poslovnom sastanku. Jedan od njih koji je događaj ispričao portalu Like Metković rekao je kako je pričao na mobitel, torbicu stavio na krov auta te da su krenuli prema Zagrebu. 

Kada su na obližnjoj benzinskoj postoji stali po gorivo, shvatili su da nema torbice. "Oblio me hladan znoj. U njoj je bilo novca nešto više od prosječne plaće, kartice od firme i službene kartice, novčanik i svi dokumenti od firme", ispričao je za Like Metković.

Vratili su se prema hotelu da vide je li netko našao torbicu. "U tom trenutku nam prilazi dečko (H.P.) s osmjehom i kaže: 'Gospodo, ostalo vam je malo love!' Pogledali smo se i, onako u čudu gledajući momka, rekli: Je li ovo istina? Pitali smo ga kako mu se možemo odužiti, on je na to samo rekao: "Purgeri, tri boda u Derbiju i dosta (misleći na utakmicu Hajduk-Dinamo)!", ispričao je poduzetnik.

Nudili su mu nagradu, no pošteni nalaznik ju je odbijao. No u ime firme Zagrepčama dobit će mali znak pažnje.

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Wenzel Dashington
Wenzel Dashington
12:29 08.09.2023.

Malo je tri boda. Nek vrate Petkovića, Baturinu itd... I tako s tribina mrze Dalmaciju, i "tovare".

DE
Dex
23:30 08.09.2023.

@Kentakičiken kako to onda tvoja Dalmacija dobija iz proračuna milijardu eura više nego što u njega uplati?? Što misliš odakle dolazi novac?

TI
Tinček
12:18 08.09.2023.

Svaka čast momku. Njega za premijera?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije