Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOB zbog wc-a Povratnika iz Nizozemske istukao vlasnik kafića u Vrbanji

Žalio se pa dobio batina

14.09.2006.
u 20:09

Dragutin Spahija, povratnik iz Nizozemske koji ima dvojno državljanstvo tvrdi da je u kafiću Querkus u Vrbanji u utorak oko 20.30 sati dobio batine od gazde jer je tražio knjigu žalbe zbog neurednog toaleta.

Zatražio sam knjigu žalbe jer je toalet bio u groznom stanju školjka je bila začepljena, na podu mokraća, nije se moglo ući. Kada sam gazdi Stjepanu Plavotiću pokazao u kakvom je stanju WC, napali su me on i njegov šurjak Dejan Granuša. Ugurali su me u toalet, bacili na pod i dvadesetak puta me udarili. Slučaj sam prijavio policiji, gdje su mi rekli da će podnijeti službenu prijavu kaže Spahija. Stjepan Plavotić nam je potvrdio da se dogodio izgred, ali kaže da Spahiju nije udario 20 puta te da u svemu nije sudjelovao njegov šurjak.

On je već triput provocirao i cijelo ga selo zna kao takvog. Kada mi je spomenuo WC i razbio bocu i čašu, planuo sam. Gurnuo sam ga te je pao, a potom sam ga izgurao van. On hoće u Vrbanju uvesti disciplinu i ponašanje kao u Nizozemskoj, a to ne ide kaže Plavotić.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije