Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rekordnih 160.000 posjetitelja

Završen turistički sajam u Münchenu: Hrvatski štand bilježi najveću posjećenost

Imotski: Ministrica turizma Nikolina Brnjac sudjelovala na sjednici Turističkog vijeća HTZ-a
Miroslav Lelas/PIXSELL
26.02.2023.
u 18:55

Ove godine zemlja partner sajma bila je upravo Hrvatska, a njezin štand zabilježio je i najveću posjećenost. Direktor Hrvatske turističke zajednice te predstavnik Hrvatske na sajmu Kristjan Staničić zadovoljan je pokazanim velikim interesom za Hrvatsku i odmor u našoj zemlji

Otprilike 900 izlagača iz više od 50 zemalja i više od 160.000 posjetitelja došlo je na najveći bavarski turistički sajam u Münchenu f.r.e.e koji je tim brojkama postigao novi rekord. Trajao je od 22. 26. veljače. Münchenski gradonačelnik Dieter Reiter nije krio zadovoljstvo rezultatima. "Sretan sam što se nakon duge pauze od Covid-19 sajam putovanja i slobodnog vremena f.re.e sada ponovno održava u Münchenu. Jedan od razloga je taj što f.re.e ponovno nudi toliko zanimljivih prijedloga i ideja za odmor, putovanja i aktivnosti u slobodno vrijeme. I nemojmo zaboraviti da to također potiče sajamsko poslovanje u Münchenu, tako da je grad naravno previše zahvalan za oboje", rekao je Reiter.

Ove godine zemlja partner sajma bila je upravo Hrvatska, a njezin štand zabilježio je i najveću posjećenost. Direktor Hrvatske turističke zajednice te predstavnik Hrvatske na sajmu Kristjan Staničić zadovoljan je pokazanim velikim interesom za Hrvatsku i odmor u našoj zemlji. "Predstavljanje Hrvatske na ovogodišnjem sajmu bilo je posebno važno, a povratne informacije naših bavarskih partnera i prijatelja su optimistične te na temelju trenutnih podataka možemo očekivati iznimno dobru turističku godinu", izjavio je Staničić.

VIDEO: U Münchenu otvoren turistički sajam

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije