sudar bicikala

Završio u bolnici nakon mimoilaženja s drugim biciklistom

prometna, sudar, očevid, bicikl, biciklist (1)
Sanjin Strukić/PIXSELL
09.10.2012.
u 11:06

Lijevom ručicom zahvatio je lijevu ručicu nadolazećeg bicikla pa izgubio je nadzor nad svojim te desnom ručicom zahvatio metalnu zaštitnu ogradu, pao na tlo i teško se ozlijedio

Da i vožnja biciklom može biti opasna, uvjerio se 42-godišnji biciklist koji je s teškim tjelesnim ozljedama zaprimljen u KBC Zagreb nakon što se u ponedjeljak sudario s drugim biciklistom na zagrebačkom Mostu mladosti.

Nesreća se dogodila oko 14 sati. Ozlijeđeni biciklist  upravljao je biciklom Wheeler Gila Pro kolnikom Mosta mladosti u smjeru sjevera te je u mimoilaženju s drugim biciklom MTB Cube Aim, kojim je upravljao 20-godišnjak u smjeru juga, lijevom ručicom zahvatio njegovu lijevu ručicu.

Izgubio je nadzor nad biciklom te desnom ručicom zahvatio metalnu zaštitnu ogradu, pao na tlo i teško se ozlijedio, izvijestila je zagrebačka policija. 

 

Komentara 2

VU
vugi99
18:10 09.10.2012.

dobro da tip nije zavrsio u Savi

AY
amsterdam yoca
15:27 09.10.2012.

Ništa čudno. Većina biciklista voze kao divljaci, a posebno po pješačkoj stazi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije