Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPRIMJERENO

Zekanović: Grbin je zombi. Zombije treba pogoditi u srce kolcem i metkom u čelo

Foto: Sabor
1/13
16.05.2024.
u 17:31

Zekanović je branio osnivanje Ministarstva demografije i iseljeništva, te je ustvrdio da je bilo par konkretnih primjerbi te da bi se oporba trebala usuglasiti.

Saborski zastupnik Hrvoje Zekanović neugodno je iznenadio kolege zastupnike s izjavom o SDP-ovom zastupniku Peđi Grbinu i to dan nakon što je izvršen atentat na slovačkog premijera Roberta Ficu.  Naime, Zekanović je kazao kako je Grbin zombi i da bi ga trebalo ubiti tako da ga se pogodi u srce s kolcem i metkom u čelo.

Zekanović je branio osnivanje Ministarstva demografije i iseljeništva, te je ustvrdio da je bilo par konkretnih primjerbi te da bi se oporba trebala usuglasiti. Tema je po njemu trebala biti oporba i kako je pitanje "kako će s nekog stabla visjeti Grbin, metaforički rečeno, kad ga politički smaknu".

"Peđa Grbin je trenutno zombi, živi mrtvac. Čovjek koji je izgubio izbore, neki od vas su i konkurenti. Više vas nitko ni ne brani.. Izazivam vas. Tko će braniti Peđu Grbina? Ajmoo. Nitko ga neće braniti. Pa naravno, tko će braniti živog mrtvaca Peđu Grbina? Zombija jedino možeš, znate kako... Znate one filmove. Treba ga pogoditi u srce s kolcom i metkom u čelo. Evo jedan. Da, da. To se zove hrabrost", rekao je Zekanović.

"Tema svih tema raspad u SDP-u i gdje će Peđa Grbin raditi uskoro. Tema je i to što je 20 posto zastupnika Mosta napustila Most. Pozivam hrvatsku javnost da obrati pažnju na ono što se događa u Mostu i u SDP-u", rekao je Hrvoje Zekanović.

FOTO Ovo su ljudi koji su izabrani za zastupnike u Hrvatskom saboru

1/156

SDP-ov Željko Jovanović koji se u ovom sazivu vratio u sabor javio se za povredu poslovnika zbog Zekanovića i rekao je nek se ne brine za Peđu Grbina i SDP-a.

Podsjećamo, u srijedu je izvršen atentat na slovačkog premijera Robera Fica. Iako je imao višesatnu operaciju i teške ozljede, vjeruje se kako će preživjeti. Poznat je i identitet napadača. Policija nije službeno objavila koji je motiv atentata, ali napadač je navodno bio nezadovoljan politikom vlade

FOTO Dan koji će Slovačka pamtiti: Izvršen atentat na Roberta Fica

1/28

Komentara 99

OL
olujasviholuja2
17:54 16.05.2024.

Ljevičaima je mrak pao što u ministarstvu Demografije je i iseleništvo, što će se fokus za naseljavanje hrvatske staviti na hrvate koji su imemigrirali po svijetu, a ne na Nepalce,Indice, Sirijce...

ME
Mentalist2018
19:54 16.05.2024.

A nije bilo neprimjereno kada je Milanović rekao da ih sve treba pohapsiti i uzeti im djecu za taoce?? Nisam čuo osudu ljevice za tu izjavu ...

ED
edgar2
18:12 16.05.2024.

...cijelo popodne oporbeni zastupnici bezrazložno i grubo vrijeđaju vladajuće!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije