Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Broj zaraženih i oboljelih raste
Povratak na članak

Znanstvenici zabrinuti: Nova podvarijanta koronavirusa brzo se širi, predlažu mjere za zaštitu

Premda nitko među nama tko planira blagdanska okupljanja ili putovanja ne želi čuti loše vijesti, činjenice ukazuju na porast broja oboljelih i zaraženih novom varijantom covida-19 - JN.1 koja zabrinjava stručnjake, prenosi portal Medscape.

Komentari 6

KI
kingtom
10:32 22.12.2023.

Korone ima svuda i ovo će biti Božić i NG kada će svi pokupiti koji već nisu u proteklih par tjedana. Ne spašava vas i ako ste imali koronu jer se radi o novoj mutaciji. Nema ljekova tako da znate i jedino koliko toliko djelotvorno je cijepivo i booster ali to kod nas nitko ne radi tako da sretno.

VL
PE
Penkalar
12:14 11.12.2023.

Uzalud vam trud sviraci, prosla baba sa kolacima!

VL
Avatar Behemot
Behemot
10:50 11.12.2023.

Počeli su se razbolijevati ljudi i to oni koji su 3x cijepljeni. Simptomi nimalo ugodni ali već viđeni; gubitak okusa, temperatura i malaksalost.

VL
PV
prcko.vita
09:49 11.12.2023.

A tek šefovi od tih znanstvenika što su zabrinuti, kažu odakle novci, pala prodaja cjepiva. Baš ono, jako zabrinuti.

VL
SB
Stroga Babaroga
09:22 11.12.2023.

Ako se netko odluči sada cijepiti kako može znati da će biti cijepljen stvarno najnovijom verzijom cjepiva, a ne nekom starom sa skladišta?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.