Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pucao je iz šume

Bizaran slučaj u okolici Zagreba: Muškarac ispalio rafal u kuću starice (88), privela ga policija

ilustracija
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/4
30.10.2023.
u 17:49

Osoba koja se dovodi u vezu s ovim događajem dovedena je u službene prostorije radi kriminalističkog istraživanja koje je u tijeku, izvijestili su iz policije.

Pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio se prilično bizaran slučaj u okolici Zagreba, točnije u mjestu Velika Buna, nedaleko od Velike Gorice. Nepoznati je počinitelj pucao na vikendicu u vlasništvu 88-godišnje žene, a sve se odigralo jučer tijekom prijepodneva. U slučaj se ubrzo uključila policija.

– Jučer, 29. listopada oko 9.30 sati, Velika Buna, Turopoljsko-Posavskog odreda, nepoznati je počinitelj iz šume ispalio nekoliko hitaca u pravcu vikendice 88-godišnjakinje – izvijestila je Policijska uprava zagrebačka.

POVEZANI ČLANCI:

U događaju, dodaju, nije bilo ozlijeđenih osoba niti je nastala materijalna šteta. Osoba koja se dovodi u vezu s ovim događajem dovedena je u službene prostorije radi kriminalističkog istraživanja koje je u tijeku.

VIDEO Studenti ADU prosvjeduju zbog profesora: 'Emocionalno je zlostavljao kolegicu'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije