Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGLASIO SE MORH

Detalji eksplozije u Remontnom zavodu: 'Do požara je došlo tijekom saniranja otpisanih sredstava'

Zagreb: Zapalio se kamion u Remontnom zavodu, jedna osoba ozlijeđena
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/20
18.04.2023.
u 12:02

Pritom su ozlijeđene tri osobe: radnik civilne tvrtke te dva pripadnika Oružanih snaga RH, koji su lakše ozljede zadobili prilikom pružanja pomoći civilnoj osobi. Svim ozlijeđenima pravovremeno je pružena medicinska pomoć.

Eksplozija, a potom i požar u dvorištu Remontnog zavoda Oružanih snaga RH dogodila se danas oko 10 sati, a sada se oglasio i MORH: "Do požara je došlo tijekom saniranja otpisanih sredstava Oružanih snaga, a koje je provodila civilna tvrtka. Pritom su ozlijeđene tri osobe: radnik civilne tvrtke te dva pripadnika Oružanih snaga RH koji su lakše ozljede zadobili prilikom pružanja pomoći civilnoj osobi. Svim ozlijeđenima pravovremeno je pružena medicinska pomoć. Nema materijalne štete na sredstvima i opremi Oružanih snaga. Istraga je u tijeku." Policija je dojavu o požaru dobila u 10.15, a na terenu je bila i hitna pomoć. 

Građani su dojavili vatrogascima da su čuli eksploziju i vidjeli dim te požar na otvorenom prostoru. Vatrogasci su nam potvrdili kako se radi o požaru kamiona te da je uspješno ugašen pjenom. Policija u suradnji s MORH-om vrši očevid. 

Zagreb: Zapalio se kamion u Remontnom zavodu, jedna osoba ozlijeđena
1/23

Komentara 6

DU
Deleted user
13:00 18.04.2023.

Hrvatska kupuje streljivo iz Bosne(doduše Konjice je u sjevernoj Hercegovini)? "Igman"? Pratili itko u sustavu što se radi u Konjicu,Novom Travniku,Sarajevu,Vitezu?Bratuncu? Kakve su to "noćne smjene" i "prebrojavanja",što to financira Saudijska Arabija?Kakva skladišta postoje u Turskoj? Koja si to državava sebi može dozvolit ovakvo susjedstvo a da nema samodostatnost po pitanju proizvodnje pješačkog streljiva?Imamo višenamjensku strojnicu koja nam valjda treba služit kao toljaga? Misli li netko da je sukob na ovim prostorima završen?Tek je poluvrijeme lipi moji(tako svi pišu i govore).Opet ćemo iz "svlačionice povijesti" izić nespremni.Branit će nas NATO Nijemci kao 41.? Ili?

DU
Deleted user
12:48 18.04.2023.

Kakva država takva i vojska.Odumiruća,stara,šlampava,pokrpana.Pripadnici najelitnih postrojbi koji bi trebali bit uzor drugim rodovima šmrču kokain. Vlada i predsjednik se svađaju oko svakog imenovanja.U odboru za nacionalnu sigurnost sjeda nems trani špijuni.Šef vojne obavještajne službe krade novac najmijenjen operacijama i takvi će nas branit? Vojska oružje kupuje na komade,ka sirotnja krastavce i pomidore. Više za oružje godišnje izdvoje hrvatski ljudi do hrvatska vojska.Vidjeli smo mi koliko je sati i kud ovo vodi.Pa smo krenuli američkim modelom,ono naše "za nedao Bog".Ako se sam ne obraniš tko će te obrani? Par stanija staraca naoružanih Patrijama s mitraljezima 12,7?

NO
Nordik
12:20 18.04.2023.

Bane će nam objasniti da je to normalno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije