Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADOBILA TEŠKE OZLIJEDE

Drama na Maksimiru: Ponudio djevojci prijevoz pa je nakon svađe izbacio iz vozila i vukao nekoliko metara

Zagreb: Prosvjed protiv pretvaranja KB-a Dubrava u COVID bolnicu, oglasio se novi šef Bašić
Matija Habljak/PIXSELL
21.04.2024.
u 12:30

Ove subote u Maksimiru u ranim jutarnjim satima nepoznati je muškarac ponudio prijevoz mladoj djevojci pa ju potom napao

Oko pet sati ujutro u Ulici Mije Krešića nepoznati je muškarac ponudio prijevoz 25-godišnjakinji koji je ona prihvatila. Nakon što je sjela u automobil došlo je do nesuglasica zbog kojih je muškarac verbalno napao djevojku. Po tome je muškarac zaustavio automobil na parkiralištu te djevojku izvukao van iz vozila.

Za vrijeme dok je oštećena stajala u prostoru između otvorenih suvozačevih vrata i sjedala, muškarac je naglo krenuo vožnjom unatrag, oborio je na kolnik i vukao nekoliko metara nakon čega se odvezao s mjesta događaja, priopćila je to Policijska uprava zagrebačka. Oštećenoj djevojci je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 6

HR
hrsakos
13:47 21.04.2024.

Niste napisali jel uhićen

BH
Bhorna
13:50 21.04.2024.

U buksaru s njim i optužiti ga za pokušaj nanošenje teških tjelesnih ozljeda. Ima jedan manijak u dubravi sa crnim audijem a7 koji stalno divlja po cestama i nitko ne reagira, a kada bi mu se napravio pretres auta bilo bi svega

OS
OSTASHA
13:41 21.04.2024.

Možemo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije