Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Idući vikend u Trnskom

Festival crteža uz izložbu i besplatne radionice u prostorima InArt galerije

storyeditor/2023-09-21/Ljiljana_Trsan____Meduza____tus__akvarel_na_papiru__37x45_cm.jpg
23.09.2023.
u 08:00

Sudjelovanje je besplatno, ali potrebno je prijaviti se do srijede na mail hdlu.zagreb@outlook.com. Djela nastala na radionicama, uz ona već poznatih crtača, bit će predstavljena na izložbi

Djela dvadesetak umjetnika, ali i drugih kreativaca, ispunit će prostore InArt galerije u Mjesnom odboru Trnsko jer krajem idućeg tjedna počinje peto izdanje Zagrebačkog festivala crteža.

Tijekom petka i subote nude se kreativne radionice "Nacrtajmo svoje emocije", "Moja Mandala" te ''Ilustracija i strip: susret s prirodom" za najmlađe.

VEZANI ČLANCI: 

Sudjelovanje je besplatno, ali potrebno je prijaviti se do srijede na mail hdlu.zagreb@outlook.com. Djela nastala na radionicama, uz ona već poznatih crtača, bit će predstavljena na izložbi.

Želite li se pak savjetovati s voditeljima radionica kako da ubuduće razvijate vještinu, onda u nedjelju, posljednjeg dana festivala, u InArt donesite svoje radove na "Crtačke konzultacije"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije