Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bandić na gradilištu

Građevinski radovi na Muzičkoj akademiji gotovi do 15. studenog

muzicka akademija,milan bandic,portal (1)
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/6
02.08.2013.
u 16:24

Povjerenje je dobro, ali kontrola još bolja. Probijanja rokova više neće biti jer ćemo pratiti svaki korak, kazao je Bandić

Budući da neće na godišnji odmor, gradonačelnik Milan Bandić danas je, obilazeći gradilište Muzičke akademije, najavio kako će svaki tjedan u kontrolu radova. Očekuje, kaže, da će do 15. studenoga biti završeni građevinski radovi, nakon čega kreću natječaji za uređenje dvorane i nabavku opreme.

- Povjerenje je dobro, ali kontrola još bolja. Probijanja rokova više neće biti jer ćemo pratiti svaki korak - kazao je Bandić.

Muzička akademija bi konačno trebala biti gotova do kraja iduće godine. Ukupna vrijednost radova iznosi preko 200 milijuna kuna.

>>Tehničko opremanje jedini mogući problem

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije