Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Remetincu presječen optički kabel

HT: Dovršeni su radovi na sanaciji te su usluge dostupne svim korisnicima

Ilustracija
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
05.03.2019.
u 12:39

Zbog kompleksnosti kvara u tijeku su završni radovi na sanaciji i postoji mogućnost da pojedini korisnici imaju povremene poteškoće, poručuju iz HT-a.

Kako su javili naši čitatelji iz nekih dijelova Zagreba, jučer nisu imali internet vezu koju im pruža Hrvatski telekom, te pri tom nisu bili ni u mogućnosti gledati MAXtv. 

Upitali smo HT o čemu se točno radi te kada će kvar biti otklonjen. 

- Jučer je tijekom izvođenja građevinskih radova od strane trećih osoba na području Remetinca došlo do presijecanja svjetlovodnog kabela, uslijed čega je dio korisnika na tom području imao poteškoće u korištenju fiksnih usluga.

Kako doznajemo, bez internet veze ostalo je desetak kućanstava području Remetinca, a iz Hrvatskog telekoma su poručili kako su djelatnici odmah pristupili sanaciji kvara te su radovi dovršeni krajem dana, kada su i usluge postale ponovo dostupne korisnicima.

- Zbog kompleksnosti kvara u tijeku su završni radovi na sanaciji i postoji mogućnost da pojedini korisnici imaju povremene poteškoće koje bi trebale biti otklonjene u potpunosti do 14 sati.  Iskreno se ispričavamo svim korisnicima radi nastalih poteškoća - javili su ranije iz HT-a.

Oko 13.15 sat javili su da su dovršeni radovi na sanaciji te su usluge dostupne svim korisnicima.

Ključne riječi

Komentara 2

TH
thu
13:20 05.03.2019.

A kaj je na Črnomercu, jel i tamo imate radove?? Signal vam je katastrofa, veza puca više puta dnevno... i još ste digli i cijenu pretplate postoječim korisnicima. Kad istekne ugovor pa-pa, postali ste škart kao i vip/A1.

Avatar ledhr
ledhr
07:22 06.03.2019.

Kad se imena odgovornih kriju iza imena Ht nebu kruha!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije