I ćevapi i kobase dobili svoj festival - 1. festival roštilja
Organizatori najavljuju kilometre roštilja, više od 10 vrhunskih ugostitelja, razna takmičenja i radionice, a svoje će umijeće roštiljanja pokazati i brojna poznata lica.
Komentari 5
Užas
25.03.2013. u 12:22h Aahz je napisao/la: Rostiljat se ne moraju samo kobase i meso. Moze se i povrce, ribe, sir. A ako uz kotlet na rostilju jedes sve vrste salata, a ne brdo kruha, jeo si zdravo.
Hrvatska dobiva svoj prvi festival roštilja! Ćevapi i kobase okretat će se od 1. do 4. svibnja na zagrebačkom Otoku mladosti na Jarunu. ------------------------------------------------------------------------------------------------------ ............me,a, ništa protiv čevapa ali to ste mogli organizirati negdje u Bosni, bilo bi logičnije.
Sto vise razlicitoti u hrani, to bolje. Dobre stvari, na pr. Rostilj svuda prodiru. Ili u Americi sushi. Prije 20 godina pomisao da jedes sirovu ribu je bila Amerikancima degutantna. A danas imas sushi u svakom supermerketu, od Texasa do NewYorka i Californije. Jer je dobar.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju je prvi i jedinstveni koncept natjecanja u pripremi roštilja koji je kao takav zaštićeni autorskim i svim ostalim pravima koja iz toga proizlaze te kao figurativni i verbalni žig još od 2010. godine. Vlasnik svih prava je tvrtka Copywriting d.o.o., a ovo o čemu Vi pišete je najobičniji plagijat zbog čega će i organizator snositi pravne posljedice.