Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svjetski trend godinama je u hrvatskoj

Istražili smo fenomen car meeta: 'Svatko tko zna nešto o autima i voli ih neće se u njima ponašati divljački'

Shutterstock
19.06.2023.
u 20:10

Dogovaraju se na društvenim mrežama i grupama, a u pravilu, kažu, sastaju se svakoga vikenda. Neslužbena okupljanja održavaju se u raznim dijelovima svijeta, pa i hrvatskoj metropoli, a često ih posjećuju i djeca s roditeljima.

Ključne riječi

Komentara 6

KU
Kujttim
20:21 19.06.2023.

Ja bih da ovog počinitelja prometne nesreće Jan Erlicha odmah danas oslobodimo jer on je miran i povučen dečko, svi susjedi ga hvale a od malih je nogu zaljubljenik u automobile.

KU
Kujttim
20:18 19.06.2023.

Nemam ništa protiv car meeta. Dapače, ali ako na tom okupljanju dođe do ozljeda gledatelja, onda netko mora odgovarati. Sve po zakonu. Da li je prijavljeno okupljanje, tko je organizator, tko je dužan osigurati okupljanje i tko snosi posljedice za kazneno djelo.

RI
Ronald Isihasta
21:55 19.06.2023.

ok , ako je klinac vlasnik auta od pola miliuna eura , kako porezna provjerava imovinu, ako je novac tatin onda tata plača odštete, drugo je pitanje kako osiguravatelji i pod kojim uslovima osiguravaju auto snage autobusa na dječake i i ako je auto osiguran na tatu , kavi su uslovi ako havariju napravi mama ili zlato mamino . nije pro blem u zakonu , problem je u osiguravateljima koji ne plačaju dovoljno velike odštete žrtvama ovakvih kurčenja , kao i u sudovima koji dodatno ne dosuđuje drakonske odštete za žrtve objesti , nije isto nesreća kad netko vozi 10 km /h preko ograničenja i uleti na led i kad netko vozi 100kmh preko limita i još se pali gume

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije