Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Moj prvi odlazak u kino'

Kino avanture za najmlađe, na repertoaru i dva domaća filma

storyeditor/2024-05-15/povratak.jpg
KinoKino
16.05.2024.
u 12:42

Preporučuje se klincima iznad tri godine, filmovi su sinkronizirani na hrvatski, a nakon projekcije djeca će dobiti i diplome kako bi im susret s pokretnim slikama na velikom platnu ostao trajno zabilježen.

Osam filmova prikazat će se ove subote u sklopu programa za predškolce Moj prvi odlazak u kino, a među njima i "Savršeni gost" iz poznate radionice animiranih uspješnica Tiny Inventions. Održava se od 10 do 11 sati u Kinoteci, a na repertoaru su i "Gljivica", "Čepko", "Povratak Šmrkoleđana", "Koya: Vragolasta deka" i "Jezero", kao i dva domaća animirana filma, "Mišo i Robin: Farma" te "Hu Hu i velika utrka".

POVEZANI ČLANCI:

Preporučuje se klincima iznad tri godine, filmovi su sinkronizirani na hrvatski, a nakon projekcije djeca će dobiti i diplome kako bi im susret s pokretnim slikama na velikom platnu ostao trajno zabilježen. Ulaznice se mogu kupiti na blagajni, a projekt je, podsjetimo, dio KinoKina, cjelogodišnjeg programa za djecu u organizaciji Zagreb Film Festivala.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije