pročitajte pismo

Mama Šišak: Plačem od vaših silnih e-mailova podrške

Obitelj Šišak (1)
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/4
02.08.2013.
u 11:11

Mlada majka koja boluje od raka poslala je otvoreno pismo javnosti kako bi zahvalila na velikodušnosti koju su građani pokazali.

Ivana Šišak majka je dviju djevojčica i boluje od raka. Obolio je i njezin suprug Božidar, s građani velikog srca u velikoj humanitarnoj akciji za supružnike dosad su prikupili 1,3 milijun kuna. Dovoljno je to novca za liječenje Božidara, no kako je akcija još jednom podigla Hrvatsku na noge, ukazala se nada da će biti dovoljno novca i za liječenje mlade majke. 

Ona je pak poslala otvoreno pismo javnosti kako bi zahvalila na velikodušnosti koju su građani pokazali. Njezino pismo prenosimo u cijelosti. 

Dragi moji, ovim putem bi vam htjela još jednom zahvaliti što smo u tako kratkom roku uspjeli prikupiti novce za mog supruga!!!

Oduševljenje je preveliko da bi vam ga mogli prenijeti riječima!!

Velika srca imamo!! Na dan plačem i po tri puta, ako ne i više od svih vaših divnih mailova podrške koju nam upućujete. 

Nadam se da ćemo ovaj tjedan sve detalje dogovoriti s klinikom i da krenemo ako bog da taj vikend ili početkom tjedna za Njemačku!!!

Želim zahvaliti udruzi "Ljubav na djelu" i gospođi Ljiljani pogotovo što su nam u ovome bili velika podrška i što smo odlučili ići dalje i probati meni osigurati liječenje jer i ja volim život!!!

Oni koji me privatno poznaju znaju da je to zaista tako!!!
E, pa dragi moji upregnimo snage i krenimo dalje!!! Sve vas volim! Ivana Šišak 

>>Obitelji Šišak, u kojoj roditelji boluju od raka, donirano 1,3 mil. kn

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije