Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
humanitarna akcija

Modna revija kućnih ljubimaca u Centru Kaptol

azil dumovec (1)
Azil Dumovec
25.04.2013.
u 11:34

Azil Dumovec ove subote bit će i na blagoslovu ljubimaca u Maksimiru kako bi potaknuli što više Zagrepčana na udoljavanje

I Azil Dumovec pridružit će se masovnom blagoslovu kućnih ljubimaca koji će se ove subote održati prvi put u Hrvatskoj i to u Maksimiru u 17 sati. 

- Namjera nam je još građana Zagreba potaknuti na udomljavanje napuštenih kućnih ljubimaca, kažu u azilu pozivajući sugrađne u Centar Kaptol na humanitarnu \'Modnu reviju kućnih ljubimaca\' u organizaciji portala 24 sata. 

Modeli će biti četveronožni ljubimci osoba iz javnog života poput Ibrice Jusića, Nataše Janjić, Nevena Ciganovića, Viktora Drage, Maje Sever plus gosti iznenađenja. Cijela revija humanitarnog je karaktera jer sav novac koji se prikupi prodajom opreme za ljubimce, ali i njihove vlasnike donira se Skloništu za nezbrinute životinje grada Zagreba, popularnom Dumovcu. Na štandu azila Dumovec posjetitelji će moći kupiti dizajnerske majice Zigmana, ELFS-a, Zorana Mrvoša i Luke Grubišića i na taj način pomoći rad azila.

- A ako se nađete na Bazaaru u subotu na platou Muzeja suvremene umjetnosti, azil Dumovec će biti i tamo sa svojim atraktivnim šatorom. Brojni posjetitelji će se moći informirati o radu azila ali i upoznati pse koji čekaju drugu priliku, udomljenje, stoji u njihovu priopćenju.

>>Reakcije građana nakon najave blagoslova kućnih ljubimaca

>>Prvi put u Zagrebu masovni blagoslov kućnih ljubimaca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije