Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
privremena regulacija

Radovi u punom jeku: Na dva se dana zatvara i dio Bauerove, evo i oblizanih pravaca

Zagreb: Radovi na izgradnji kružnog toka na križanju Šestinske ceste i ulice Šestinski vijenac primiču se kraju
Davor Puklavec/PIXSELL
15.07.2023.
u 07:00

Radi se na obnovi zgrade, a Bauerova će se, na dijelu od Ulice Matka Laginje do Vlaške, za promet zatvoriti danas u 8.30 te sutra od 7 sati

U tijeku je obnova zgrade na uglu Bauerove i Vlaške, a zbog čega će danas od 8.30 do 17 sati, Bauerova ulica, na dijelu od Ulice Matka Laginje do Vlaške, biti zatvorena za sav promet. Na istom će dijelu Bauerova biti zatvorena i sutra od 7 do 17 sati, a oba će dana vrijediti slijedeći obilazni pravci: 

VEZANI ČLANCI: 

  • Bauerova – Martićeva – Šubićeva – Kvaternikov trg,
  • Bauerova – Zvonimirova – Trg žrtava fašizma – Račkoga – Smičiklasova – Iblerov trg - Vlaška.

Iz Grada mole sugrađane da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju te za razumijevanje zbog mogućih poteškoća u prometu. 

Komentara 1

ZD
ZDRU
10:18 15.07.2023.

Oblizanih??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije