Što građani misle?

Na Trgu bana Josipa Jelačića opet se podiže – šator!

Šator na trgu, portal (1)
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/12
22.10.2013.
u 14:48

Podsjetimo, na gradskom Odboru za komunalno gospodarstvo u rujnu odlučeno je da se postavljanje šatora na gradskim trgovima regulira posebnim pravilnikom.

Na Trgu bana Jelačića danas je započelo montiranje velikog sajamskog šatora, a kako su rekli monteri, njegovo postavljanje bit će dovršeno već sutra. U šatoru će se kako je to bilo i do sada održavati brojni sajmovi, prodavati kuhano vino i kobasice,  a kako je to bio slučaj i lani, na glavnom zagrebačkom trgu šator će ostati  do kraja veljače.

Podsjetimo, na gradskom Odboru za komunalno gospodarstvo u rujnu odlučeno je da se postavljanje šatora na gradskim trgovima regulira posebnim pravilnikom. Pri dodjeli prava na postavljanje šatora morat će se voditi računa o izgledu, namjeni te roku na koji će biti postavljen.

>>Šatori će se u centru podizati uz posebne pravilnike

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije