Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radno vrijeme

Nema šopinga na Božić, svi su dućani zatvoreni

17.11.2014., Zagreb - Vecina izloga trgovina u centru grada vec je ukrasena povodom nadolazecih  blagdana. Photo: Borna Filic/PIXSELL
Foto: Borna Filic/PIXSELL
23.12.2014.
u 08:18

Trgovački centri bit će zatvoreni na Božić i na blagdan Svetog Stjepana, kao i tržnice. Radit će samo dežurne ljekarne

Kupnju i pripreme za Božić Zagrepčani će, u zadnji čas, moći obaviti još na Badnjak, kada će, do 17 ili 18 sati, raditi trgovine i svi trgovački centri, kao i zagrebačke tržnice.

Na Božić te blagdan Svetog Stjepana zatvoreni će biti Westgate, City Center one, East i West te Arena centar, koji na Badnjak rade do 17 sati, a 25. i 26. prosinca neće raditi ni Supernova te Avenue Mall, koji su 24. prosinca otvoreni do 18 sati. Na Božić i na blagdan Svetog Stjepana u ZET-u će vrijediti nedjeljni vozni red, a zagrebačke tržnice bit će zatvorene. Također, nedjeljno radno vrijeme primjenjivat će i trgovine, i to 26. prosinca, pa će tako dan poslije Božića biti otvoreni Lidl, Diona, Konzum, Billa, Spar.

Na Božić svi dućani bit će zatvoreni, dok će na Badnjak raditi skraćeno. Za blagdane, od 0 do 24 sata radit će službe hitnih intervencija te dežurne gradske ljekarne na adresama Avenija Većeslava Holjevca 22, Ozaljska 1, Ilica 301, Grižanska 4 te na Trgu bana Josipa Jelačića 3.

Za sve one koji još uvijek nisu uspjeli nabaviti sve za blagdanski stol ili božićne poklone za najbliže, to još mogu napraviti danas, odnosno večeras, jer većina će trgovina, pogotovo one smještene u zagrebačkim trgovačkim centrima, danas produljiti svoje radno vrijeme te će biti otvorene do 22 ili 23 sata, pa čak i sve do ponoći.

Komentara 8

LI
liskovaca
08:29 23.12.2014.

i što će sada raditi debili koji idu na izlete u te centre? možda vrijeme provesti sa svojima?

TH
than
08:47 23.12.2014.

Kod mene nema uobicajenog 'shoppinga' niti prije Bozica, a niti netom nakon. Eventualno u sijecnju da vidim koliko ce sniziti robu. I na tim tzv. bozicnim snizenjima je roba preskupa u odnosu na onu na Zapadu koja je takodjer na popustu. Lako se naruci danas izvana... Neka se nauce prodati 3 komada umjesto 1. Zarada moze biti ista, samo treba onda malo vise i raditi.

Avatar ankabutorac
ankabutorac
08:46 23.12.2014.

Kava vijest...naravno da se ne radi za Bozic...samo se pitam sta ce oni tu******koji takorec zive i stanuju u shopping-centrima bez shoppinga...treba izmisliti virtualne shopping-centre za te jadnike jer bi inace morali svoje slobodno vrijeme pokloniti svojima....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije