Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO SE DOGAĐA

Nešto se gradi u Prečkom, stanovnici spominju novi Centar za azilante: Iz MUP-a smiruju situaciju

Foto: Pixsell/Google Maps
16.05.2024.
u 14:52

Oni su nam opovrgnuli informaciju o izgradnji bilo kakvog centra za azilante te objasnili da će policija ondje ostavljati zaplijenjena vozila

Nešto se čudno događa kod Savskog nasipa u Prečkom, negdje nedaleko teniskih terena te Jarnovićeve ulice. Javljaju nam tako barem stanari, te govore da je zemljište počišćeno i raskrčeno i se uskoro očekuje nekakva gradnja. 

Tako je na Facebook grupi Prečko, moj kvart počela kruži informacija da će se ondje graditi novi Centar za azilante, što mnogima nije leglo. Kako su napisali u komentarima, smatraju da takvom objektu ondje nije mjesto. 

"Nadam se da to nije istina", "Počet će padati cijene stanova", "Kvart će onda biti gotov", neki su od online komentara stanovnika ovog kvarta na području Trešnjevke-jug. 

Područje na kojem će se raditi nalazi se nedaleko teniskih terena i crkve u Prečkom
Foto: Google Maps/Screenshot

MUP: Nema govora o Centru

Što se ondje događa odlučili smo se i mi raspitati, a kako je riječ o parceli u državnom vlasništvu, iz Grada su nas obavijestili da je za to nadležno Ministarstvo unutarnjih poslova

Potonjima smo se zato obratili upitom, a oni su nam opovrgnuli informaciju o izgradnji bilo kakvog centra za azilante. "Policija uprava Zagrebačka na toj će lokaciji ostavljati zaplijenjena vozila", rekli su nam kratko te napomenuli da nema nikakvog govora o nekom centru. 

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Komentara 3

5S
505.scrtom
17:04 16.05.2024.

građani se zabrinuli, da nije to već početak podijele migranata na istočne eu zemlje.

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
21:43 16.05.2024.

MUP laze kao i uvijek. sve za globalizam

Avatar Bill Carson
Bill Carson
20:29 16.05.2024.

Imali smo referendum o pojmu braka (glupost), a zašto nemamo referendum o prihvaćanju imigranata. Mogu otvoreno reći da bih glasao PROTIV. Nema razloga da EU prihvaća imigrante iz Azije i Afrike. Ne i ne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije