Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DO KOLOVOZA

Nove izmjene u prometu: Zbog radova HŽ-a bit će otežano prometovanje u Adžijinoj, donosimo obilazne pravce

Zagreb: Privremena regulacija prometa zbog radova u Škorpikovoj
Emica Elvedji/PIXSELL
20.05.2024.
u 16:30

– Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji. Sugrađane upozoravamo na moguće poteškoće u prometu te molimo za razumijevanje – poručuju iz Grada

Zbog nastavka radova na sanaciji i zamjeni dotrajalih dijelova podvožnjaka koje izvodi HŽ Infrastruktura bit će zauzet dio kolnika (jedna prometna traka) i otežano prometovanje u Adžijinoj ulici, u zoni željezničko - cestovnog podvožnjaka od 21. svibnja do 5. kolovoza 2024. , dok će se promet odvijati dvosmjerno po preostalom slobodnom dijelu, upozoravaju iz Grada.

Iz Grada mole da posebnu pozornost obrate pješaci koji će biti preusmjereni preko postojećih pješačkih prijelaza. Osim toga, kretanje pješaka pothodnikom će zbog izvođenja radova biti onemogućeno.

Kako bi se na raskrižju izbjegla dodatna zagušenja, vozačima predlažemo sljedeće obilazne pravce:

  • Adžijina – Nova cesta – Ulica grada Vukovara – Savska
  • Jagićeva – Jukićeva – Savska – Trg D. Petrovića – Kranjčevićeva – Adžijina

– Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji. Sugrađane upozoravamo na moguće poteškoće u prometu te molimo za razumijevanje – poručuju iz Grada.

VEZANI ČLANCI:

Komentara 1

Avatar 🆇🆂🅰🆅🅸 🆉🅴🅻🆃🅾🅽
🆇🆂🅰🆅🅸 🆉🅴🅻🆃🅾🅽
07:30 24.05.2024.

Građevinska matrix "MAFIJA" već duže vrijeme na toj lokaciji "OPERIRA", slično kao na nekim drugim lokacijama po gradu... Ne zaboravite onaj smiješni elipsasti rotor na Jarunu, koliko je mogao koštati mnogo jeftinije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije