Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži se karta više

VIDEO Ogromni redovi ispred zagrebačkog HNK: Krenula prodaja ulaznica za Orašara

Velike gužve ispred HNK: Krenula prodaja ulaznica za Orašara
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/11
08.11.2022.
u 10:46

Jedan od najljepših i najpopularnijih baleta svijeta u zagrebačkom HNK prikazivat će se od 29. studenog pa sve do 30. prosinca.

Dođite u osam pa ste na redu u deset - kazala nam je gospođa koju smo zatekli na početku velike kolone ispred zagrebačkog Hrvatskog narodnog kazališta jutros nešto nakon 10 sati.

Naime, jutros su otvorene blagajne i počela je prodaja ulaznica za već godinama omiljenu baletnu predstavu Zagrepčanki i Zagrepčana - Orašara Petra Iljiča Čajkovskog.

 

Jedan od najljepših i najpopularnijih baleta svijeta u zagrebačkom HNK prikazivat će se od 29. studenog pa sve do 30. prosinca.

Iz HNK naglašavaju da je na blagajni kazališta moguće kupiti ulaznice za izvedbe na rasporedu 30. studenog, zatim 5., 12., 20., 24. prosinca 2022. te 4. siječnja 2023. Ulaznice za ostale izvedbe moći će se kupiti isključivo online.

A navala nije samo ispred kazališta gdje je red dug stotinjak metara stigao do Muzičke akademije preko puta, već očito i na webu jer smo više puta bez uspjeha pokušali otići na internet stranicu HNK.

Ogromni redovi ispred HNK prvi su vjesnici Božića u metropoli, a čeka i staro i mlado. Studenti sa bakama i djedovima, učenici i roditelji, svi žele osjetiti božićnu čaroliju ovog baleta u koreografiji Vladimira Malakhova. 

I dok ostatak prolaznika s čuđenjem promatra gužve ispred kazališta, oni koji čekaju u redu bez problema će izdvojiti od 200 do 400 kuna koliko stoji ulaznica.

Ključne riječi

Komentara 3

ME
MehutoGonzales
11:10 08.11.2022.

Pomodnost.....i ništa više.

ZV
zvezdomor
11:35 08.11.2022.

Da budemo viđeni..

Avatar Manolique
Manolique
08:21 09.11.2022.

Orešar još uvijek igra? I ja sam išao po ulaznicu i čekao red jer me baš zanima kako su preuredili interijer HNK za ovaj teniski meč.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije