Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
živjeli!

Ovo su samoborski vinski šampioni

Vinski šampioni Samobor
Radio Samobor
29.04.2014.
u 12:01

Branko Jaklenec ima šampionsko vino u kategoriji crnih i ružičastih, Stjepan Sirovica i Ivica Rozijan među bijelima, a Vlado Župančić među bijelim miješanim sortama. Samoborska vinogradarsko-vinarska udruga ove je godine na ocjenjivanje dobila 100 vina, od kojih je 24 dobilo zlatne medalje

Cabernet sauvignon Branka Jaklenca među crnim i ružičastim, chardonnay Stjepana Sirovice i sauvignon Ivice Rozijana za sortna bijela vina i bijelo vino Vlade Župančića u kategoriji miješanih bijelih sorti.

To su šampioni ovogodišnjih Dana otvorenih vrata Samoborske vinogradarsko-vinarske udruge. To je prvi put, priopćeno je iz samoborske gradske uprave, da su imenovani pobjednici za svaku od vinskih kategorija, dosad se proglašavao jedan šampion s najviše bodova od svih vina.

Od 100 uzoraka sortnih vina 24 ih je zaslužilo zlatne medalje.

Samoborski vinari i vinogradari nakon službenoga dijela s proglašenjem najboljih nastavili su druženje uz dobru kapljicu, dobru glazbu i odličan paprikaš, "autora" Stjepana Sirovice.

>>Kruh u crnom vinu za manje masnoće u krvi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije