Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA ZA MJESTO U FINALU

Počinje izbor Miss Hrvatske, ovo su kandidatkinje iz Zagrebačke županije: Tko će biti nasljednica Tomislave Dukić?

Foto: PR Miss Hrvatske za Miss Svijeta
15.05.2024.
u 14:23

Prvi u nizu dvadeset županijskih izbora je Miss Zagrebačke županije za Miss Hrvatske koji će se održati u petak u dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Velikoj Gorici.

Tomislava Dukić okrunjena je kao Miss Hrvatske i natjecati će se na izboru Miss Svijeta koji će se održati na proljeće sljedeće godine. I dok se lijepa Tomislava priprema za 72. Miss World kreću županijska natjecanja i borba za mjesto u finalu jubilarnog izbora 30.Miss Hrvatske.

Prvi u nizu dvadeset županijskih izbora je Miss Zagrebačke županije za Miss Hrvatske koji će se održati u petak u dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Velikoj Gorici. Sedam lijepih djevojaka pokušati će osvojiti ručno izrađenu krunu dizajnerice Ivane Milun.

Nježna kruna iz Gallery Gemstone optočena je dragim kamenom smaragdom te poludragim kamenom moonstone i zaslužiti će je svaka pobjednica županijskog izbora koja uđe u veliko finale 30.Miss Hrvatske. Djevojke će predstaviti novu modnu kolekciju hrvatskog branda Calico Mood, a prošetati će pozornicom i u vjenčanicama Nikolina. Za šminku se brine Učilište Profokus, a za frizure Blowout bar. Voditelj programa je Davor Garić.

VEZANI ČLANCI:

 

''Jako mi je drago da se izbor u Zagrebačku županiju vratio nakon četiri godine. Posebno se zahvaljujem pokroviteljima Turističkoj zajednici Zagrebačke županije, Gradu Velika Gorica i gradonačelniku Krešimiru Ačkaru, hvala i Gradu Sv.Ivan Zelina, Gradu Dugo Selo, cvjećarnici White Poppy, Balon centru, Amuerte ginu i Chelos baru gdje je održan casting i gdje će biti službeni after party'', izjavila je Iva Loparić Kontek, vlasnica licence i direktorica Miss Hrvatske za Miss Svijeta.

U nastavku donosimo galeriju fotografija i biografije natjecateljica:

Prva je Ines Opačić, koja ima 20 godina, visoka je 171 cm i studentica je fakulteta Informatičkog managementa. Članica je  vatrogasnog društva, a od sportova nekada je trenirala odbojku.U slobodno vrijeme putuje  šeta svog psa pomeranca. Od stranih jezika govori engleski jezik.

Zatim slijedi Ana Tutić, 26-godišnjakinja visoka 172 cm te učenica na petoj godini Medicinske škole.Nogometom se bavi od svoje osme godine i igra za NK Sesvetski Kraljevec. Njoj je sport u krvi jer uz nogomet još je trenirala i odbojku a i cheerleading. Od stranih jezika govori engleski.

Foto: Foto: PR Miss Hrvatske za Miss Svijeta

Magdalena Pavlečić ima 18 godina, visoka je 176 cm i maturantica je Sportske gimnazije u Zagrebu. Igra nogomet za NK Agram već 10 godina. Uz sport voli i svirati tamburicu i gitaru. Od stranih jezika govori engleski i njemački jezik

Andrea Burtina ima 21 godinu visoka je 165 cm. Studentica je Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Andrea svira klavir od svoje  desete, godine a u slobodno vrijeme bavi se crtanjem i planinarenjem. Od stranih jezika govori talijanski i njemački jezik.

Foto: Foto: PR Miss Hrvatske za Miss Svijeta

Manuela Mlinar ima 25 godina, visoka je 180 cm i studira poduzetnički management na VERNu i komunikologiju na Hrvatskim studijima. Svira gitaru i klavir, pjeva u zboru a u slobodno vrijeme volontira u Crvenom križu ,bavi se fotografijom. Pet godina trenira rukomet i fitness. Profesionalni je model te je nosila reviju za poznatu modnu kuću Prada. Od stranih jezika govori engleski,njemački i francuski jezik.

Ema Helena Vičar ima 22 godine visoka je 176 cm  i studira Međunarodno poslovanje. Bavi se modelingom, a hobi su joj putovanja i snimanje sadržaja za društvene mreže. Osam godina bavila se plesom i gimnastikom. Od stranih jezika govori engleski i njemački jezik.

Foto: Foto: PR Miss Hrvatske za Miss Svijeta

Posljednja natjecateljica Leticija Hajnić ima 18 godina, visoka je 167 cm i maturantica je Prve Ekonomske škole u Zagrebu. Hobi joj je jahanje i crtanje te od malena glumi u reklamama. Od stranih jezika govori engleski i njemački. 

Foto: Foto: PR Miss Hrvatske za Miss Svijeta

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije