Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trenutno je u bolnici

Policija objavila detalje horora u Zagrebu: Ubio oca pa trčao po ulici u kojoj živi premijer

Zagreb: Mladić nožem ubio oca na Črnomercu
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/2
03.03.2024.
u 08:17

Obzirom na njegovo stanje, upućen je na daljnji pregled gdje je zadržan na liječenju u odgovarajućoj zdravstvenoj ustanovi.

Poznati su detalji jučerašnjeg strašnog ubojstva koje je zgrozilo Zagreb, a koje se dogodilo u ulici u kojoj živi i hrvatski premijer Andrej Plenković. Policijska uprava Zagrebačka objavila je jutros priopćenje nakon što su na mjestu događaja djelatnici ekipe za očevid dovršili posao.

– Jučer, 2. ožujka oko 10.50 sati na Črnomercu u Ulici Vinogradi u stanu u prizemlju kuće, sumnja se da je osumnjičeni 26-godišnjak počinio kazneno djelo „Teško ubojstvo“ iz članka 111. t. 1. Kaznenog zakona na štetu 51-godišnjeg muškog člana obitelji kojemu je nožem zadao više ubodnih rana uslijed kojih je preminuo na mjestu događaja – izvijestili su. Podsjetimo, ranije se neslužbeno doznali da je sin ubio oca.

POVEZANI ČLANCI:

Policija dodaje kako se osumnjičeni pješice dao u bijeg, nedaleko mjesta događaja policijski su službenici na ulici prilikom bijega, uhitili ga i stavili pod nadzor. Kako je osumnjičeni imao ozlijede na ruci u vidu porezotina, prevezen je u Klinički bolnički centar „Sestre milosrdnice“ gdje mu je sanirana ozljeda.

Obzirom na njegovo stanje, upućen je na daljnji pregled gdje je zadržan na liječenju u odgovarajućoj zdravstvenoj ustanovi.

– Na mjestu događaja policijski službenici ekipe za očevide Policijske uprave zagrebačke su obavili očevid. Kriminalističko istraživanje će se nastaviti nakon otpuštanja iz zdravstvene ustanove nakon čega će biti podnijeta kaznena prijava protiv osumnjičenog 26-godišnjaka Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu – zaključuje policija.

POVEZANI VIDEO U Zagrebu održana javna dražba vozila u vlasništvu države

Ključne riječi

Komentara 2

KR
KriviZooM
09:17 03.03.2024.

da, najbitnije je u cijeloj priči da je gol i krvav trčao po ulici gdje živi premijer....

Avatar Pacijent doktora Bože
Pacijent doktora Bože
09:36 03.03.2024.

Srećom da ga Plenković nije vidio golog, jer bi ga odmah stavio u vladu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije