Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVE SUBOTE

Posebna regulacija prometa zbog 'Hoda za život': Neke tramvajske linije voze zaobilazno, donosimo detalje

Po Zagrebu postavljene zastave koje najavljuju Hod za život
Patrik Macek/PIXSELL
17.05.2024.
u 15:23

Prosvjedi će krenuti od Ulice Republike Austrije do Trga bana Josipa Jelačića, Jurišićevom, Ulicom Franje Račkog, preko Zrinjevca, te Frankopanskom i Savskom sjeverno od Vodnikove

Zbog održavanja manifestacije "Hod za život" ove subote  bit će obustavljen tramvajski promet Ilicom od 10.45 do 13 sati, od Ulice Republike Austrije do Trga bana Josipa Jelačića, Jurišićevom, Ulicom Franje Račkog, preko Zrinjevca, te Frankopanskom i Savskom sjeverno od Vodnikove. Tramvajske linije 6, 11, 12, 13, 14 i 17 prometovat će izmijenjenim trasama u oba smjera:

Linija 6: Črnomerec - Ulica Republike Austrije - Jukićeva - Glavni kolodvor - Autobusni kolodvor - Sopot

Linija 11: Črnomerec - Ulica Republike Austrije - Jukićeva - Glavni kolodvor - Draškovićeva - Vlaška - Dubec

Linija 12: Ljubljanica - Savska - Ulica grada Vukovara - Držićeva - Šubićeva - Kvaternikov trg - Dubrava

Linija 13: Kvaternikov trg - Trg žrtava fašizma - Glavni kolodvor - Vodnikova - Savska - Ulica grada Vukovara - Žitnjak

Linija 14: Savski most - Savska - Vodnikova - Glavni Kolodvor - Draškovićeva - Mihaljevac - Gračansko dolje

Linija 17: Prečko - Savska - Vodnikova - Glavni kolodvor - Ulica kneza Mislava - Trg žrtava fašizma - Borongaj

VEZANI ČLANCI:

Podsjećamo, manifestacija u organizaciji udruge U ime obitelji kojima se zahtjeva zakonska zabrana pobačaja, odnosno zaštita života od začeća, ove godine održavaju se u ukupno 15 gradova kroz svibanj, lipanj i rujan. Uz Zagreb, Split, Rijeku, Osijek, Sisak, Varaždin, Slavonski Brod, Vinkovce, Knin, Zadar, Ploče, Metković i Imotski, ove godine će se prvi put hodati u Sinju i Opuzenu. 

 

Ključne riječi

Komentara 3

RI
Rimo22
16:07 18.05.2024.

Hod za mlade parove sa djecom kako doci do stana a da ne postanes gradanin koji ce jedva prezivljavati.To im bi bilo pametnije.

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
22:50 17.05.2024.

ocekujem "mirnovne" bubnjare i jos miroljubivije provokatore po cijelol traci dogadjaja. ta leftardi su zapravo najveci nasilnici sto dana spostoji a stalno se proglasavaju pacificistima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije