Vatrogasci u akciji

Požar u Novom Zagrebu: Izgorjelabaraka u Dugavama

požar baraka Dugave (1)
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/14
05.08.2013.
u 17:43

Iz zagrebačke Javne vatrogasce postrojbe doznajemo kako je dojava o požaru stigla u 15,56 sati. Baraku je ugasilo 12 vatrogasaca koji su došli u četiri vozila.

U Novom Zagrebu u popodnevnim satima u požaru je potpuno izgorjela baraka.

Na baraci u blizini križanja ulice Savezne Republike Njemačke i Miškinine u Dugavama izbio je požar, a vatrogasci su vrlo brzo stigli na intervenciju.

No, niti ta brza reakcija vatrogasaca nije bila dovoljna da se spasi baraka koja je u potpunosti izgorjela. Iz zagrebačke Javne vatrogasce postrojbe doznajemo kako je dojava o požaru stigla u 15,56 sati.

Baraku je ugasilo 12 vatrogasaca koji su došli u četiri vozila.

>>Kod motela Plitvice u Zagrebu izbio požar

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije