Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dan mimoza

Preuzmite virtualnu mimozu i podržite borbu protiv raka vrata maternice

Dan mimoza
Frano Jerkan/PIXSELL
21.01.2023.
u 00:21

Osim virtualnog sudjelovanja, Zagrepčani u subotu mogu posjetiti i javnozdravstvenu akciju na Cvjetnom trgu, koja također počinje u 10 sati

Uz pomoć besplatne aplikacije Meddox, koja služi za digitalnu pohranu nalaza i medicinske dokumentacije, danas možete i virtualno podržati Dan mimoza koji se u sklopu borbe protiv raka vrata maternice obilježava već 16 godina. Za svakog korisnika aplikacije koji preuzme digitalnu mimozu Meddox donira jedan euro Hrvatskoj ligi protiv raka.

Preuzimanje će biti moguće od 10 sati pa sve do kraja dana. Osim virtualnog sudjelovanja, Zagrepčani u subotu mogu posjetiti i javnozdravstvenu akciju na Cvjetnom trgu, koja također počinje u 10 sati.

– Edukacija žena o potrebi redovite brige za zdravlje ključna je u borbi s ovom bolešću. Preuzimanjem mimoza svatko može podržati naše nastojanje da njihovom podjelom prikupimo što više sredstava za borbu protiv raka, ali i učiniti pozitivan korak u brizi za svoje zdravlje – poručuje dr. Damir Eljuga, predsjednik Lige. 

>> VIDEO: Snježne radosti na Sljemenu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije