Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traže nove članove

Promjena u Upravi Zagrebačkog holdinga: Od travnja Boris Sesar više neće biti njen član

Zagreb: Konferencija za medije Uprave Zagrebačkog holdinga
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/3
07.03.2023.
u 12:21

Zagrebački holding raspisao je natječaj za izbor dva nova člana Uprave. Odluka je donesena povodom odlaska dosadašnjeg člana Borisa Sesara.

Iz Zagrebačkog holdinga javljaju da je došlo do promjene u strukturi Uprave. S pozicije člana Uprave na vlastiti zahtjev, 1. travnja odlazi Boris Sesar. "U svom mandatu, g. Sesar ostvario je značajne rezultate u podizanju efikasnosti poslovanja te pokrenuo niz aktivnosti na unapređenju i digitalizaciji poslovnih procesa unutar Grupe. Stoga mu zahvaljujemo na doprinosu stabilizaciji i razvoju poslovanja Zagrebačkog holdinga i povezanih poduzeća tijekom proteklog razdoblja, te želimo puno uspjeha u nastavku karijere", priopćili su iz Holdinga. Skupština Zagrebačkog holdinga donijela je odluku o raspisivanju javnog natječaja za izbor dva nova člana Uprave holdinga. 

VIDEO: Tomislav Tomašević o pitkoj vodi u Zagrebu

Komentara 1

KO
komentatorv3
18:28 08.03.2023.

Jako zncajne rezultate xddd tip je poludiot

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije