zabava za najmlađe

Proslava dječjih rođendana u organizaciji ZG holdinga za 50 kn

Torta (1)
Pixsell
04.02.2013.
u 14:05

Zabavni i animacijski program dostupan je za cijenu od 50 kuna po djetetu. Ponuda uključuje slane i slatke grickalice, topla peciva, mini pizze te različite negazirane sokove i animacijski program

Zagrebački holding, odnosno podružnica Vladimir Nazor, odlučio je konkurirati brojnim igraonicama koje organiziraju proslave dječjih rođendana. Od sada roditelji zabavu za svoje najmlađe mogu prirediti u hostelu Arena i Gradu mladih.

Zabavni i animacijski program dostupan je za cijenu od 50 kuna po djetetu. Ponuda uključuje slane i slatke grickalice, topla peciva, mini pizze te različite negazirane sokove. Animacijski program uključuje zajedničke igre, mini disco uz plesne igre i pjesmu.

– Uslužno osoblje hostela Arena i Grada mladih, objekata podružnice Vladimir Nazor, dodatno će se pobrinuti da svakom djetetu proslava rođendana ostane u nezaboravnom sjećanju – poručuju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije