Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
privremena regulacija

Radovi danas preusmjeravaju dvije ZET-ove autobusne linije, donosimo detalje

Zagreb: Okretište tramvaja i autobusa na Črnomercu
Luka Stanzl/PIXSELL
02.12.2023.
u 07:00

Linije 103 (Britanski trg - Kraljevec) i 138 (Britanski trg - Zelengaj - Britanski trg) preusmjerit će radovi u Ulici Ivana Kukuljevića, a ukida se i nekoliko stajališta

Radovi u Ulici Ivana Kukuljevića danas će od 7 do 17 sati preusmjeriti autobusne linije 103 (Britanski trg - Kraljevec) i 138 (Britanski trg - Zelengaj - Britanski trg). 

Linija 103:

  • Britanski trg - Ulica Pantovčak - (desno) Zelengaj - (lijevo) Kraljevec. 

U povratku s Kraljevca, linija će prometovati istom trasom uz obrnuti redoslijed ulica, a za vrijeme izvođenja radova, autobusne stanice Bolnica Goljak i Zelengaj 25 neće biti u funkciji.

VEZANI ČLANCI: 

Linija 138:

  • Britanski trg - redovnom trasom do raskrižja ulica Zelengaj/Kozarčeva/Ivana Kukuljevića - povratak na Britanski trg Zelengaj - (lijevo) Pantovčak - Britanski trg.

Posljednja autobusna stanica na trasi bit će Bolnica Goljak.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije