Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Solidarnost

Slijepi Predrag Stojnović dobit će na dar bijeli štap

Predrag Stojnovic je slijepa osoba koja je ostala bez svog stapa u tramvaju ZET-a
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
19.11.2015.
u 10:00

Pročitali smo tekst, a s obzirom na to da znamo kako slijepe osobe imaju pravo jednom godišnje na novi štap, odlučili smo mu pomoći – kazao jevan Bjelčić direktor tvrtke Tiflotehna

Nakon teksta u Večernjem listu u kojem smo jučer iznijeli slučaj slijepog Predraga Stojnovića kojem je netko u tramvaju ukrao bijeli štap, javio se direktor tvrtke Tiflotehna Ivan Bjelčić koji je odlučio donirati pomagalo kako bi se mladić mogao kretati gradom.

– Pročitali smo tekst, a s obzirom na to da znamo kako slijepe osobe imaju pravo jednom godišnje na novi štap, odlučili smo mu pomoći – kazao je Bjelčić. Informaciju smo prenijeli i Stojnoviću koji je kazao da je dobio dosta poziva podrške, no da posebno zahvaljuje na darovanom štapu.

– Lijepo je čuti da su građani solidarni s nama u potrebi pa od srca zahvaljujem gospodinu Bjelčiću – istaknuo je Stojnović.

Podsjetimo, bez bijelog štapa ostao je prije desetak dana kada je ulazio na stražnja vrata u tramvaj. Vozač nije uočio da je riječ o slijepcu i da je štap pričepljen pa je krenuo, a osoba koja je štap uzela došla je do vozača kazavši mu da zna čiji je i da će mu ga vratiti. Vozač u to nije posumnjao pa nije uzeo ni podatke te osobe, koja se do danas nije javila Stojnoviću. On se otad kreće samo uz pomoć svojih prijatelja. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije