Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
cvijet za bolji svijet

Stiže nam Floraart, okupit će se više od stotinu izlagača

Floraart
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
19.05.2024.
u 16:00

Prvog dana Floraarta, održat će se tradicionalno natjecanje Hrvatski kup florista, a dio programa je i Natjecanje učenika srednjih škola u aranžiranju cvijeća.

Tradicionalna 58. Međunarodna vrtna izložba Floraart od 29. svibnja do 2. lipnja na Bundeku će okupiti više od stotinu domaćih i međunarodnih izlagača biljaka. Izložba, koju organiziraju Zagrebački holding, podružnica Zrinjevac i Grad Zagreb, ove godine održava se pod motom "Cvijet za bolji svijet".

Izlagači iz Hrvatske, Italije, Slovenije i Nizozemske tijekom pet dana izložbe predstavit će nove trendove u vrtlarstvu, uređenju i aranžiranju bilja, uz prigodnu prodaju cvijeća, cvjetnih sadnica i drugih proizvoda. Na programu Floraarta su i brojne radionice o uzgoju i njezi bilja. Posjetitelji će od stručnjaka moći dobiti korisne savjete oko njege orhideja i cijepljenja biljaka te besplatno sudjelovati na praktičnim radionicama izrade sukulentnog vrta, terarija za biljke i hotela za kukce. 

POVEZANI ČLANCI:

Na Bundeku će i ove godine biti postavljen Floragrad sa zabavnim programom za najmlađe posjetitelje. Na rasporedu su po dvije dječje predstave dnevno koje će izvoditi kazalište Tvornica lutaka, kao i likovne radionice.

Prvog dana Floraarta, održat će se tradicionalno natjecanje Hrvatski kup florista, a dio programa je i Natjecanje učenika srednjih škola u aranžiranju cvijeća.

Detaljan program nalazi se na internetskim stranicama Floraarta i podružnice Zrinjevac.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije