Leteći reporter

Što građani misle o lex Perković? 'Neka se Milanović malo smiri'

Milinović
25.09.2013.
u 16:06

– Nismo uopće trebali ulaziti u konflikt s Europskom unijom. Očekivao sam da ćemo morati popustiti njezinu pritisku – kazao je jedan od anketiranih.

Hrvatska je popustila oko vremenskog ograničenja u takozvanom lex Perković, ili Zakonu o europskom uhidbenom nalogu, te će se ono ukinuti s prvim danom 2014. godine, prema prijedlogu Vlade.

Leteći reporter Večernjeg lista proveo je anketu među građanima koji uglavnom smatraju da Milanović nije ni trebao mijenjati zakon i uvoditi vremensko ograničenje te mu poručuju da "malo smiri svoje tenzije".

– Mislim da je dobra stvar što se to danas radi i kako je vrijeme da se Hrvatska oslobodi komunističko-udbaških stvari – kazao je građanin u anketi na Trgu bana Jelačića i dodao da će njemačko zakonodavstvo "napraviti bolje zakonodavstvo nego što je naše".

Neka Milanović "paru ispusti negdje drugdje"

– Nikakve svađe nije trebalo s Europskom unijom jer smo mi potpisali da ćemo poštovati zakone EU – kazao je drugi građanin u anketi.

– Nismo uopće trebali ulaziti u konflikt s Europskom unijom. Očekivao sam da ćemo morati popustiti njezinu pritisku – kazao je jedan od anketiranih.

Jedna mlađa djevojka Milanoviću je s Trga poručila i da "se malo smiri sa svojim tenzijama" i "paru ispusti negdje drugdje".

>>Izmjene lex Perkovića i prijedlog promjene Ustava sutra u Vladi!

>>Miljenić: Promijenjeni lex Perković najkasnije do 1. siječnja 2014.!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije