Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posjet

Stroj 'Josipovićka' od predsjednika za radnice Kamenskog

'18.07.2013., Zagreb - Predsjednik Ivo Josipovic poklonio sivacu masinu Rupicarku udruzi Otvoreno Kamensko koja ima plocicu s imenom Josipovicka. Photo: Daniel Kasap/PIXSELL'
'Daniel Kasap/PIXSELL'
18.07.2013.
u 21:00

Predsjednik je bivšim radnicama Kamenskog u njihovim prostorijama na Knežiji jučer osobno uručio stroj rupičarku koju im je nedavno i obećao

Prvi čovjek u državi našao je vremena, potrudio se i ispunio svoje obećanje, pa smo ovaj šivaći stroj nazvale \"Josipovićka\" – komentirala je Đurđa Grozaj iz udruge Otvoreno Kamensko donaciju predsjednika Ive Josipovića koji im je jučer osobno uručio stroj rupičarku u prostorijama udruge na Knežiji, gdje četiri bivše radnice Kamenskog prepravljaju odjeću, šivaju, te održavaju tečajeve.

– Kvalitetan stroj nabavljen je po prihvatljivoj cijeni na račun Ureda predsjednika. Bio je prijeko potreban damama da mogu zarađivati za život – kazao je predsjednik te najavio da će, bude li potrebno, odjeću za prepravke donijeti upravo njima. Dekanica Tekstilno-tehnološkog fakulteta Sandra Bischof predstavila je projekt koji će radnicama omogućiti daljnja zaposlenja.

– Surađivat ćemo tako što će za promocije naših studenata izrađivati kute i akademske kape – najavila je dekanica Bischof.

Kapaciteti za tečajeve šivanja kod radnica Kamenskog su popunjeni, ali komu god treba prepraviti odjeću uvijek je dobrodošao, poručila je Đurđa Grozaj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije