Nasilje šefa

Tajnici prijetio jer je zatražila slobodne dane da čuva unuka!

\'unutrasnja....zagreb....25.07.2002 hitna sluzba 112 telefon ilustracija snimio robert anic\'
Arhivska fotografija
28.05.2011.
u 14:36

Do sukoba je došlo kad je ta novopečena baka zatražila slobodne dane zbog unuka.

Kod istražnog suca u Zagrebu završio je Dražen K. (45) iz KTL prometa zbog sumnje da je udario svoju 54-godišnju tajnicu i prijetio joj smrću.

Do sukoba je došlo kad je ta novopečena baka zatražila slobodne dane zbog unuka. To je njena šefa jako razbjesnilo iako je za njega radila čak 18 godina bez godišnjeg odmora!

Komentara 18

CI
cigulimiguli
15:42 28.05.2011.

A INSTITUCIJE PRAVNE DRŽAVE RADE SVOJ POSAO... Zadar,27.11.2003.g. Pozvali su nas na isplatu plaće noću, no, umjesto novca dobili smo batine a vlasnik tvrtke napao nas je željeznim šipkama u skladištu! - ispričalo je dvoje mladih, Andrea Jerbić (22) i Ante Zdrilić (26), radnici zadarske podružnice tvrtke KTL promet. Pokazali su nam i liječničko uvjerenje o ozljedi, kao i platnu listu na kojoj piše \"nije isplaćeno\", a oko koje je sukob navodno izbio. - Oko 22.30 u subotu zvali su nas jednog po jednog da dođemo u skladište po plaću. Meni je to bilo sumnjivo i bilo me strah, pa sam zamolila oca da ide sa mnom, čekao me ispred. Htjeli su da na obračun ulazimo jedan po jedan, što je nas troje odbilo. Stegnuo me oko vrata Tada je vlasnik tvrtke Dražen Kratofil, inače krupan čovjek teži od 100 kila, skočio na Antu i oni su se potukli, a ja sam htjela pobjeći tati. Direktorica Cvjeta Jakšić, međutim, zgrabila me za ruku. Tada smo vidjeli da željezne šipke stoje sa strane, spremili su ih za napad! Ante je uspio pobjeći Draženu, a on je za njim trčao po skladištu sa šipkom i lancem u ruci. ....

CI
cigulimiguli
15:42 28.05.2011.

NEKA INSTITUCIJE PRAVNE DRŽAVE RADE SVOJ POSAO... ........Moj tata, koji je inače operirao kralježnicu, istrgao mu je lanac iz ruke a ja sam ga uzela, da ga bacim. - Dražen je tada skočio na mene i snažno mi stegnuo vrat. Bila sam na Hitnoj zbog toga, boljeli su me glava i vrat, a dobila sam i tablete za umirenje. I sad mi se ruke tresu kad o tome pričam - kazala nam je Andrea Jerbić, a Ante Zdrilić sve je potvrdio. U policiji, koja je prekinula sukob, zabilježeno je samo da je sedam osoba dobilo prekršajne prijave zbog narušavanja javnog reda i mira, a kao lakše ozlijeđene naveli su nam inicijale Andree Jerbić, Ante Zdrilića i Mile Stankovića, voditelja prodaje. Dvoje radnika kazalo nam je kako je incident izbio jer su odbili potpisati da su dobili 668 kuna plaće, budući da nisu vidjeli ni novčića dva mjeseca, koliko rade. Copyright (C) by Večernji list

Avatar Tomcek 88
Tomcek 88
14:44 28.05.2011.

Eh da bi to moja mater bila!Boze zacuvaj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije