Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
besplatna vožnja

U subotu s glavnog trga kreće električna kočija

božićno drvce,advent (1)
Marko Lukunić/PIXSELL
07.12.2012.
u 17:00

Riječ je o prvoj takvoj kočiji u Europi koja će se koristiti u turističkoj ponudi grada

Nova i neobična turistička atrakcija, električna kočija, stiže u subotu, kada će se građani u njoj moći besplatno provozati središtem grada.

Polazak je u 10 sati na Trgu bana Jelačića ispred Gradske kavane.

Riječ je o prvoj takvoj kočiji u Europi koja će se koristiti u turističkoj ponudi grada. Organizator Igor Kolovrat istaknuo je da je projekt pripreman godinu dana te je idealan spoj budućnosti i tradicije.

Cijena vožnje za građane i turiste još se ne zna.

Komentara 2

LI
LILLIT
14:28 08.12.2012.

A gdje je ostala tradicija?

Avatar pahor
pahor
10:47 08.12.2012.

Stajao sam pored puta kao grana otkinuta ralice su prolazile noge su mi ladne bile Putuju, putuju ralice bele kuda te vode sele ralica bela, a kocija elektricna prokleta kocijo gdjesi. Ralice me bele pozdravljaju moju dusu uzimaju dusu moju uzimaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije