Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
da vas ne iznenadi

Važna obavijest iz ZET-a: Do daljnjeg se mijenja trasa tramvajske linije s Črnomerca

ilustracija
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/7
18.10.2023.
u 11:41

Neslužbeno, razlog ovog preusmjerenja je oštećena skretnica na raskrižju Držićeve i Vukovarske koja je stradala u jutrošnjoj nesreći, a zbog čega tramvaji ne mogu skretati onuda.

Pravi prometni kolaps nastao je jutros i tijekom prijepodneva u Zagrebu zbog iskliznuća tramvaja iz tračnica na ionako zakrčenom raskrižju Avenije Marina Držića i Ulice grada Vukovara dogodio se potpuni zastoj prometa zbog čega su mnogi jutros kasnili na posao, u školu ili na svoje željena odredišta.

Preusmjeren je zbog toga i javni prijevoz, čija normalizacija je uslijedila tek oko 10 sati. No, zbog jutrošnje prometne nezgode tramvaja na liniji broj 2, sve ostale "dvojke" do daljnjeg će voziti obilaznom trasom iz smjera Črnomerca prema okretištu u Savišću.

Foto: HRT Radio Sljeme

Tako će s Črnomerca tramvaj linije 2 ići redovnom trasom Ulicom Republike Austrije, no onda će skrenuti desno na Savsku cestu, zatim lijevo na Ulicu Grada Vukovara i tako voziti do krajnjeg odredišta na Savišću. U suprotnom smjeru će tramvaj voziti uobičajenom trasom.

Neslužbeno, razlog ovog preusmjerenja je oštećena skretnica na raskrižju Držićeve i Vukovarske koja je stradala u jutrošnjoj nesreći, a zbog čega tramvaji ne mogu skretati onuda.

VIDEO Djevojka pala sa skele franjevačkog samostana na Kaptolu

Ključne riječi

Komentara 6

KU
kublajkhan
12:48 18.10.2023.

Tomek, buš imal mira kad se svi iselimo iz Zagreba, odn. Zagrebačke palanke u što si nas pretvorio?

Avatar mrIvan
mrIvan
16:34 23.10.2023.

Igy, onda mi je jasno kako ti je teško. Biti u takvoj manjini - nije lagano...

Avatar mrIvan
mrIvan
08:56 20.10.2023.

Igy - smeta te gradonačelnik? Kaj nisi na izbore izlazio?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije