Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaustavili ga drugi vozači

VIDEO Nasilje na zagrebačkim cestama: 'Stariji čovjek mlatio dečka usred rotora na Jankomiru'

Zagreb: Prazna parkirališta trgovačkih centara
Davor Puklavec
18.06.2023.
u 13:18

Na snimci se vidi kako vozač mlati mladića koji je uz Golf IV, a sve se odigralo usred dana na frekventnoj lokaciji i to doslovno usred kružnog toka.

Još jedna snimka nasilja dolazi s hrvatskih prometnica. Nakon što se prije nekoliko dana u javnosti pojavio video tučnjave na Selskoj cesti na Trešnjevci, a zagrebačka policija još nekoliko dana prije toga na istoj cesti izvijestila o bahatom vozaču koji je pretukao i teško ozlijedio austrijskog državljanina, novi slučaj ovoga puta dogodio se na Jankomiru.

Na kružnom toku u blizini Ljubljanske avenije te šoping-centra King Cross jučer (u subotu) usred bijela dana stariji je muškarac počeo tući mlađeg nakon manje prometne nezgode koja se dogodila.

- Ovaj stariji je mlatio mlađeg. Nakon što su građani počeli trubiti, sjeo je u vozilo i odjurio. Pozvana je  i policija - ispričala je čitateljica za 24sata.

Na snimci koju možete pogledati klikom OVDJE, vidi se kako vozač mlati mladića koji je uz Golf IV, a prestaje kada im se počinje približavati treći muškarac. Policija ispituje pojedinosti o ovom slučaju, a više informacija bit će poznato naknadno.

VIDEO: Vozač koji je pokosio pješake u Buzinu doveden na ispitivanje u Općinsko državno odvjetništvo u Novom Zagrebu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije