što se nudi?

Zadnji tren za doček Nove – donosimo ponude klubova i hotela

docek zagreb (1)
Željko Lukunić/Pixsell
29.12.2012.
u 12:00

Od 950 kuna za gala večeru u hotelu The Regent Esplanade do 50 kuna za Silvestrovo u Tvornici kulture

Gdje provesti posljednje sate u 2012. godini uz šampanjac i vruće glazbene ritmove, glavna je tema nakon božićnih praznika. Neki su već odavno isplanirali Silvestrovo i rezervirali svoje mjesto za doček. No, za one koji su još neodlučni ostalo je još malo vremena. Ako u novu 2013. ne planiraju ući na otvorenom uživajući u hitovima Prljavog kazališta na Trgu bana Jelačića ili Hladnog piva na Britanskom trgu, već u nekom od klubova ili hotela, ostalo je još malo mjesta. Tako, primjerice, u klubu Green Gold u Radničkoj ulici ima tek 10 posto slobodnih mjesta za najluđu noć.

– Za atmosferu će se pobrinuti tamburaši Dyaco, klapa Kampanel i resident DJ. Cijene paketa su od 200 do 750 kuna, ovisno o količini hrane i pića – istaknuo je direktor kluba Antonio Martinez.

U Mansionu, na Jarunu, također je ostalo tek 200-tinjak od tisuću karata za one koji se žele zabaviti uz dinamični DJ dvojac Frankie Headfors. Cijena je 199 kuna za djevojke, a 249 kuna za dečke. Tvornica kulture nudi program pop i rock hitova za 50 kuna, a ostalo im je još oko tisuću karata za prodaju. U samom centru najtraženiji su klubovi Purgeraj i Pepermint.

– Ostalo je jedva stotinjak karata od ukupno 500 na prodaju, a vjerujem da će se i to uskoro rasprodati – kazala je Željka Zrnić iz Peperminta.

>>Doček 2013. - u last minuteu provod već od šestotinjak kuna

Komentara 2

PS
psiho84
15:55 30.12.2012.

trebali ste staviti 700 kn za decke ,a 50kn za cure. premali je omjer. doci ce previse muskih

DU
Deleted user
12:16 29.12.2012.

Skoro sve rasprodano, gdje je tu kriza?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije