Provjerite kako

Drastična mršavljenja: Oni su smršavjeli od 50 do 200 kilograma

mrsavljnje
Foto: Screenshot
1/2
05.01.2014.
u 11:39

Sharee Samuels uvijek je bila prosječne težine, no sve se promijenilo s njezinih 13 godina...

Sharee Samuels uvijek je bila prosječne težine, no sve se promijenilo s njezinih 13 godina. Naime, tada je ostala bez nadzora poslije škole pa se hranila čipsom, perecima i kolačima. - Kada sam se s 13 počela vagati, nisam vidjela ispod 90 kilograma. Imala sam neograničen pristup hrani koju želim jer roditelji me nisu kontrolirali, počinje svoju priču Sharee. Od roditelja je čak krila hranu koju je jela, a sve je dovelo do toga da je u srednjoj školi težila čak 116 kilograma, javlja Yahoo.

Sličnu priču ima i Mihael Holcomb, koji je nakon maturiranja težio 272 kilograma. Danas su oboje zdravi te više nisu pretili. Samuels i Holcomb pojavili su se u specijalnom izdanju magazina People te pokazali svoje nove figure i otkrili kako su do njih došli. Sharee kaže kako ju je na mršavljenje motivirala činjenica da ne može nositi ništa što nose njezine prijateljice. - Sjedila sam s mamom u automobilu i plakala. Osjećala sam se kao da sam ih iznevjerila. Imala sam sve, sjajne roditelje, resurse, no, kao da sam radila protiv sebe. Rekla sam si dosta i počela raditi na mršavljenju, priča Sharee.

Na mršavljenju je radila sa svojim suprugom Andreom. Odlučila je prijeći na vegansku prehranu te jesti zdrave međuobroke. Samuels sada teži svega 62 kilograma, a nakon drastičnog mršavljenja morala je na operaciju kako bi skinula višak kože. Holcomb je odlučio mršavjeti nakon što je imao manju prometnu nesreću. Odluka mu je promijenila život budući da je imao skoro 300 kilograma, a sada ima svega 104. Rekao je kako je angažirao privatnog trenera, puno šeće, a odrekao se i sendviča u korist zdravih salata.

>>Mladić smršavio 58 kilograma i šokirao roditelje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije