'Imaš krivo dijete'

Pokupio tuđe dijete iz vrtića i to shvatio tek kad je stigao kući

Obitelj dječaka kojeg je odvezao 79-godišnji muškarac
Foto: Facebook
28.02.2014.
u 17:52

Kada su ušli u garažu, dječak je odbio izaći iz automobila pa je "zamjenski djed" pozvao svoju suprugu koja se šokirala kada je dječaku skinula kapu

Muškarac (79) iz Connecticuta dobio je zadatak da pokupi unuka iz vrtića. No, pokupio je tuđe dijete, a to je shvatio tek kada je došao kući.

Kada je na prvom križanju skrenuo desno, umjesto lijevo, 5-godišnji Everett Stone viknuo je da on živi u ulici Pine Hill Road, a igrom slučajnosti, u istoj ulici živi i (pravi) unuk muškarca koji ga je vozio. "Znam gdje živiš, ali majka ti je bolesna pa moraš ići kod mene", rekao mu je njemu nepoznati muškarac.

Kada su ušli u garažu dječak je odbio izaći iz automobila pa je "zamjenski djed" pozvao svoju suprugu koja se šokirala kada je dječaku skinula kapu. "Imaš tuđe dijete", rekla mu je, nakon čega su nazvali vrtić, piše news.com.au. U međuvremenu, dječakova majka Angela Stone uspaničila se kada njezin sin nije izišao iz školskog autobusa zajedno s njezino drugo dvoje djece.

"Nazvao nas je ravnatelj i rekao da je došlo do zabune, rekao je "vaš sin je otišao kući s djedom nekog drugog djeteta"", ispričao je Everettov otac. Osim šoka što im se dijete nije na vrijeme pojavilo kod kuće, Everettovi roditelji su bijesni na vrtić jer nisu pozvali policiju čim su doznali da je došlo do zabune. Umjesto toga, iz vrtića su djedu koji je uzeo krivo dijete rekli da ga doveze natrag.

>> Djed kakvog bi svako dijete poželjelo – evo zašto!

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Riesenschnauzer
Riesenschnauzer
20:38 28.02.2014.

Hhhhm. Vijest iz USA o kojoj pisu australske novine. Vrlo vjerojatno.

HR
hrxxx111
18:06 28.02.2014.

zvat policiju iako je covjek javio da je mali ok i da ga vraca nazad ti ameri su stvarno budale

MI
Miki2
19:43 28.02.2014.

Ma ne treba zvati nikoga, svakako će ga sutra vratiti u vrtić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije