Samo u BiH

Umjesto živciranja zbog gužve na cesti oni su zapjevali uz harmoniku

gužva na cesti
Foto: Screenshot
1/2
07.12.2015.
u 16:58

Na cesti između Jablanice i Prozora stvorila se dugačka kolona vozila, a nekoliko je muškaraca izašlo iz auta i odlučilo se zabaviti dok čekaju

Umjesto živciranja zbog zastoja na cesti, skupina muškaraca u Bosni i Hercegovini odlučila je tu situaciju pretvoriti u pravu zabavu. 

Na cesti između Jablanice i Prozora stvorila se, naime, dugačka kolona vozila, a nekoliko je muškaraca izašlo iz auta i odlučilo se zabaviti dok čekaju. Jedan je uzeo harmoniku i zasvirao popularnu pjesmu iz kultnog filma ''Ko to tamo peva''

Video je na YouTubeu u nešto više od 24 sata prikupio više od 52 tisuće pregleda, a brojni korisnici pohvalili su njihov potez. 

Komentara 13

Avatar KAPELSKI
KAPELSKI
17:24 07.12.2015.

Bog je dusu dao covjeku, a kad je nared dosao Bosanac, bog nije stedio. Bosancu mozes uzeti sve, samo mu dusu nikad nitko nije i nece moci uzeti. Jebes zemlju koja Bosne nema.

DU
Deleted user
17:24 07.12.2015.

Toooo, ozeziiiii...

ZG
zgblabla
17:31 07.12.2015.

službeno sam bio u Jajcu 2007 u jednoj velikoj firmi i za vrijeme pauze otišao sam u njihovu rekli bi "menzu"..guši sam se od smjeha koje fore valjaju na temu hrvat --srbin......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije