Svečano otvaranje

Bandić vas poziva na otvaranje fontana uz zvuke 'Lijepe naše'

fontane (1)
Foto: Grgur Žučko/PIXSELL
1/3
23.12.2012.
u 12:14

Uz zvuke Lijepe naše i Ode radosti, večeras, 23. prosinca, u 17,00 sati, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić svečano će pustiti u probni zimski režim rada novih fontana.

Uz zvuke Lijepe naše i Ode radosti, večeras, 23. prosinca, u 17,00 sati, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić svečano će pustiti u probni zimski režim rada novih fontana. Radovi na tom kapitalnom projektu, prema prvonagrađenom radu arhitektice Helene Pavel Njirić počeli su 15. lipnja, a završili 15. prosinca. Probni režim trajat će 90 dana koliko je potrebno za testiranje multimedijalnog sustava fontana i njihovih ruptura.

 \'Večeras se otvaraju dvije, a sljedeće godine još tri fontane čime će se zaokružiti davno zamišljena koncepcija Lenucijeve potkove. Fontanama na HBZ dobivamo novu prepoznatljivu zagrebačku vizuru i reprezentativni centralni ulaz u grad.Pozivamo sugrađane da nam se u ovo predblagdansko doba pridruže na večerašnjoj svečanosti\', stoji u pozivu Odsjeka za informiranje grada Zagreba.

>> Pogledajte prve fotografije \'Bandićevih fontana\'

Ključne riječi

Komentara 4

RU
ruuddude
14:44 23.12.2012.

umjesto fontana moglo je biti vrtića,igrališta ili škola? ali dižemo spomenik batmanu iz čučerja?

CH
chemica
15:45 23.12.2012.

Isto tako, puno veći lopovski uspjeh su famozni "uspornici" koje rođina firma uvozi iz Engleske, a montiranje naplaćuje 20 iljada po komadu. Zato danas imamo više "uspornika" nego Beč, Pešta i Beograd zajedno ( s kim god da se već uspoređujemo ovih tragičnih dana). Posebnu dimenziju "uspjehu" ovog "velebnog" projekta daje činjenica da su svi ti uspornici montirani PROTUZAKONITO, a država prijave ignorira. Kao što rekoh, par fontana može napraviti svaki kriminalac, ali ovakav lopovski sustav gdje se pljačka građane preko najskupljih mogući javnih WC-a i ležećih policajaca, uz asistenciju države koja sve gleda skrštenih ruku, a kaznene prijave skriva po ladicama...Zato bi kod "svečanog puštanja u promet" svakog novog uspornika trebalo dovući i orkestar da uz prigodni govor izvede i himnu. Hebem mu miša, pa nije li Zagreb metropola s najviše ležećih policajaca? Samo "zločesti" ljudi u tome ne vide uspjeh. Prvi smo na svijetu! Ma kakve fontane...Na zvuke himne će danas u 17 sati svakom pravom domoljubu i katoliku zatitrati srce. Vrijedilo je!

BI
bilikamen
17:13 23.12.2012.

Bandić vas poziva na otvaranje fontana uz zvuke 'Lijepe naše' ---------------------------------------------------------- Bandiću, hrvatska himna nije pjesma da se s njom netko sprda. Nije primjenjena za koje kakve gluparije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije