pucnjava

Dvojica pucala u strop u prostorijama NK Odra

NK Odra pucnjava
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/3
23.03.2014.
u 23:47

Prilikom pucnjave nitko nije ozlijeđen, a počinitelji su uhićeni, priopćila je zagrebačka policija.

Dva nepoznata počinitelja večeras su u 21.55 sati iz vatrenog oružja pucali u strop u prostorijama Nogometnog kluba Odra u ulici Svetog Izidora bb u Odri.

Prilikom pucnjave nitko nije ozlijeđen, a počinitelji su uhićeni, priopćila je zagrebačka policija.

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Više o okolnostima ovog događaja bit će poznato nakon očevida.

>>Ubojstvo usred grada: Htjela prekinuti pa ju je upucao

Ključne riječi

Komentara 1

DM
dejan.milicevic.7906
14:24 28.01.2016.

Lazi. Ja sam pucao nakon sto sam dosao po netjaka SM. Mrcina od Bakrana koji baca svinjske glave po terenu me udario. Branio se i malog htio maknut doma od narodnjaka i alkohola a to je tamo svaki vikend. Otac ga je cekao vani. Sta sam trebao cekat da me 15 ljudi posalje na groblje. Bivsi sam pripadnik mup-a i redar trenutno obucen za takve stvari. Dobio sam 20 mjeseci zatvora. Drukeri vratit cu se na kavu. pozzz drukercini FB koji ima 150 kg i skoro 190cm. I sta sam trebao... Policiju smo tuzili ...udarili covjeka pistoljem u glavu. 8 savova. Malog igraca SM prerukli. Mene ne jer znaju sve. Puco klinac od murjaka kad smo stali. Nitko nije bjezao. Sva papirologija novinarima dostupna na uvid. Gospoda navijaci i igraci u krvi puni alkohola i hmmm. Mi cisti. Opet dostupna dokumentacija. I samo mene zatvore. Vidimo se drukeri....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije