okretište u prečkom

Šetao se kao i svaki dan i onda ugledao mrtvo tijelo

leš Prečko
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/5
14.03.2014.
u 15:39

Oko 11 sati prolaznik je u Svilkovićima, kod tramvajskog okretišta Prečko, uočio beživotno muško tijelo i odmah nazvao policiju, koja i dalje provodi očevid kojim će se utvrditi uzrok smrti i identitet osobe

Samo nekoliko minuta nakon što je uočio beživotno muško tijelo kako leži u šikari oko 150 metara od okretišta tramvaja na Prečkom i nazvao 192, nekoliko policajaca pojavilo se na mjestu gdje je ležao leš i počeo je očevid s ciljem utvrđivanja identiteta i okolnosti smrti preminulog.

Bilo je oko 11 sati kada je prolaznik koji gotovo svakodnevno šeće po Svilkovićima primijetio šokantan prizor. Nakon što su djelatnici hitne pomoć potvrdili smrt, počeo je očevid koji je nadgledala i zamjenica Općinskog državnog odvjetnika.

Foto: Marko Prpić/Pixsell

U PU zagrebačkoj navode da bi rezultati očevida trebali biti poznati do kraja dana, nakon čega će biti poznato i je li riječ o nasilnoj smrti, samoubojstvu ili pak nečemu drugome.

Komentara 1

NO
novkovka
08:03 21.03.2014.

još nema nikakve vijest o kome se radi i kako je stradao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije